Charl & Sandra.reismee.nl

Dag 65 en 66

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we vanuit Omarama naar Mount Cook gereden, dit is met zijn 3754 mtr de hoogste berg in Nieuw Zeeland. Het weer zat alleen niet mee het was er erg bewolkt.

Maar naar enige tijd wachten toch nog een aantal foto's kunnen maken. Vandaar uit zijn we verder gereden naar Christchurch waar we na een lange rit ongeveer halverwege de middag aangekomen op de camping. Eenmaal gesetteld op de camping komt mijn vader nog een bekende tegen. De camping loopt weer aardig vol met mensen die net aan hun reis beginnen en andere die net als wij een deze dagen hun camper gaan inleveren.

Vandaag zijn we met het openbaar vervoer even het centrum in geweest.

Naarmate we dichter bij het centrum kwamen zag je de gevolgen van de aardbeving steeds duidelijker. Een groot gedeelte van het centrum is afgesloten met hekken. Het lijkt wel of je in een spookstad loopt zo rustig dat het er is. Hier en daar nog wat winkels open maar het meeste is toch gesloten. In 1 winkelstraat hebben ze met zeecontainers een aantal winkels en cafés weten te maken. Eenmaal weer terug op de camping zijn we onze koffers gaan inpakken en de camper een beetje schoon gemaakt.

Morgenochtend leveren we camper in en verblijven we voor 1 nacht in hotel waarna we terug vliegen naar Kuala Lumpur waar nog een aantal dagen blijven.

Groetjes Charl en Sandra

Karla

Wat bijzonder om daar iemand die je kent tegen te komen!
En ja,het is ook bijzonder,en niet te geloven dat jullie gaan ruimen en inpakken,om weer terug naar nederland te komen,welliswaar met nog wat dagen te gaan,maar toch!! Neem alles nog maar goed in je op,gelukkig zijn er de foto,s