Charl & Sandra.reismee.nl

Dag 67 t/m 72

Hallo allemaal,

Afgelopen woensdag hebben we de camper ingeleverd waarna we netjes door de verhuurder bij het hotel zijn gebracht. Om de dag een beetje te vullen zijn we naar het Antarctic Centre geweest, waar we o.a. mee konden rijden in een Hagglund. Tevens is er een ruimte waar poolstormen simuleren waar je ook in mag om het zelf te beleven. Na het aantrekken van een jas ben ik samen met mijn vader de ruimte ingegaan waar het op dat moment -8 was, na het opstarten van de ventilatoren werd de gevoelstemperatuur -18. Na een minuut of 4 hield ik het voor gezien want het is geen pretje met je korte broek aan.

Daarna zijn we terug gegaan naar het hotel, na het avondeten en wat te hebben gedronken met zijn allen zijn we redelijk op tijd naar de kamer gegaan. Na wat tv te hebben gekeken en nog net niet in slaap te zijn vallen lagen we te schudden in ons bed, voor we het besef hadden wat er gebeurde was de aardbeving alweer voorbij het duurde bij elkaar nog geen 10 seconden.

De volgende ochtend vertelde we het aan mijn ouders die hadden niks gemerkt van de aardbeving.

Vanuit het hotel werden we netjes door een busje van het hotel op de luchthaven gebracht.

Na een vlucht van iets meer dan een uur naar Auckland en een wachttijd van 2 uur vervolgden we onze terugreis naar Kuala Lumpur.

De volgende dag hebben we niet veel gedaan daar was het veels te warm voor alleen na het avondeten hebben we ons nog even verwent met een massage.

Afgelopen zaterdag zijn we naar de Petronas towers geweest waar we ook in zijn geweest. Op de 41ste en 42ste worden de twee torens met elkaar verbonden door een skybridge waar we als eerste mochten rondlopen waarna we verder omhoog gingen naar de 86ste verdieping z'n 370 mtr boven de grond waar je rondom een groot gedeelte van de stad kan overzien.

Na nog wat te hebben rondgelopen in het winkelcentrum tussen de torens zijn we terug gegaan naar het hotel. S 'avonds heb ik nog even genoten van een heerlijke voetenmassage.

De volgende ochtend na het ontbijt heeft Sandra ook de voeten even laten masseren.

Na nog wat dingen te hebben gekocht zijn we koffers gaan inpakken en gaan uitchecken.

Om 20.00 werden we opgehaald door een taxi die ons naar de luchthaven bracht, na een uur rijden zijn we aangekomen op de luchthaven. Iets na 24.00 gingen we de lucht in en dat ging niet van helemaal lekker we hadden veel last van turbulentie en onweer om ons heen.

Na een vlucht van 13,25 uur zijn we om 6:20 geland op schiphol.

Hiermee eindigt onze geweldige vakantie van 10 weken en willen we iedereen bedanken voor het lezen en bekijken van onze foto's en het plaatsen van de reacties.

Tot een volgende keer.

Charl en Sandra.

Ida

Als jullie weer zoiets ondernemen zullen wij jullie weer op de voet volgen..........geintje. We zullen wel weer jullie verhalen lezen en foto's bekijken. Het was 'n genot om met jullie samen in New Zealand van noord naar Zuid te rijden. Liefs Pa en Ma / Inge en Ida

Karla

Hallo Sandra en Charl,
Fijn dat jullie weer heelhuids terug zijn in Nederland!
Jullie zullen best moeten afkicken,van die tien weken!!
Het was de moeite zeker waard,denk ik zo.Bedankt dat we met jullie mee mochten kijken naar al die prachtige foto,s,en de verhalen daaromtrent! lieve groeten Karla

Bert en Greet

Fijn dat jullie weer veilig terug zijn in Nederland. We hebben genoten van al jullie verhalen en foto's.