Charl & Sandra.reismee.nl

Dag 6

Hoi allemaal

Nadat we wakker zijn geworden van de regen hebben we toch besloten om naar Flinders Chase nationaal park te gaan. Daar eenmaal te zijn aangekomen eerst opzoek gegaan naar iets van een regenjas. Uiteindelijk een Poncho gevonden in de souvenirwinkel.

Wij naar de balie om een entreebewijs te halen de mevrouw achter de balie gaf ons ook een kaart mee en gaf aan waar beslist naar toe moesten gaan.

Wij terug naar de camper en gingen als eerste naar Cape du Couedic na ongeveer 45 minuten te hebben gereden zijn we daar aangekomen. Daar rondgelopen om op diverse plekken zeehonden te spotten vervolgens op de terugweg naar Remarkable Rocks gereden inmiddels was de mist ook verdwenen.

Daar vandaan zijn we naar Snake Lagoon gereden dat was vanaf de entree van het park 8,5 km rijden over een niet geasfalteerde weg dit was geen pretje(aan het eind van de weg ons pak melk boter geworden) uiteindelijk daar aangekomen was daar niet veel te zien en het regende weer behoorlijk.

Wij besloten om eerst maar te lunchen en dan weer terug te rijden met een snelheid van max. 15 km/u.

Inmiddels was het weer tijd geworden een camping te gaan opzoeken op de terug via de andere kant van het eiland kwamen we in het plaatsje Parndana.

Hier eerst maar getankt om vervolgens nog een stuk door te rijden naar Kingscote wat iets dichter bij de veerboot ligt. Als eerst naar de camping gegaan om vervolgens daarna in het centrum boodschappen te doen voor het avondeten.

Morgen vroeg op om op tijd de boot te halen voor de overtocht naar het vaste land.

Waar wij onze reis gaan vervolgen naar ????

PS Het links rijden gaat prima je mag hier legaal rechts inhalen.

Tot laters Charl en Sandra.

sinclair,nicolet en joshua

Hoi hoi
super dat alles goed gaat en lekker
genieten dikke kus xxx sinclair,nicolet
en joshua

Ida

Gaaf hoor...ook de foto's. Fijn om te horen dat jullie zo genieten van alles om jullie heen. Groetjes en we wachten weer op jullie volgend verslag. Pa en Ma

Dennie

Hey Hey zo te merken gaat alles zoals gepland en vermaken jullie je super.

Maar ff vraagie hoe is de mac daar ?

sinclair,nicolet en joshua

gaaf de fotos we hebben ze net gekeken xxx

gadisja en ferry

waanzinniggggggggggggggggggggg

mam

het wandelen niet alleen de rest is ook gaaf, en de camper is die ruim of zit je op elkaar.ach je ben toch veel onderweg of buiten toch.groetjes van maity ik geef jully,s reis tijd side ook aan haar vind ze leuk,ze zou dan reageren via een van haar kinderen.

groetjes van dad en mom

Bert en Greet

We waren net een paar dagen even er tussen uit naar Zuid-Limburg, maar Australië is wel even iets anders.

San en Charl

De mac smaakt prima