Dag 7
Hallo daar in dat kouwe kikkerlandje
Vandaag hebben we veel gereden +/- 400 km.
Vanaf Kangaroo Island naar Peterborough en morgen verder naar Broken Hill.
Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan om 6 uur (geen tijd voor vakantie gangers toch).
We zijn met de veerboot weer terug gegaan.
We hadden geen datum en tijd besproken dus moesten we op de reserve rij staan en anders mochten we misschien pas om half elf mee.
We hebben tijdens het wachten wel dolfijnen gezien 3 zeker.
Om 8 uur hoorden we dat we toch mee mochten met de veerboot van half 9 die er toch nog 50 minuten over deed.
Met een paar rust pauzes onderweg hebben we het toch prima naar ons zin hier en daar kerstliedjes mee lallen of we gaan nog niet naar huis of nog eentje zoiets als we gaan naar texel toe.
We hebben ook nog zo'n 5 kangaroo's laten oversteken zonder ze te raken.
Bumper zit vol met talloze vliegen en onbekende insecten alleen zielig voor die papegaai die trok net niet snel genoeg BAM tegen de voorruit (die 5 anderen vlogen wat sneller).
Wel geschrokken maar we zijn ongedeerd de papegaai echter niet.
Kwa eten smaakt het prima.
Vandaag hebben we witte bonen in tomatensaus aardappels en kangaroo (ze hebben er toch genoeg) gegeten alleen de aardappelen zijn niet te eten.
Het weer is vandaag een stuk beter droog en zon 20 graden als is de zon even weg is het wel wat frisjes.
We hebben ook weer een stukje gelopen vanavond we zijn de hele winkel straat door gelopen via het o zo grote park z'n 5326 stappen dat is heen en terug bij elkaar.
Het is wel een uitgestorven boel hier wij dachten even een bakkie te doen in de stad nergens mensen in de kroeg te bekennen.
Ik ben nu wel ff uitgetypt we gaan genieten van de nog resterende zon ondergang.
Groetjes Charl en Sandra.
Het is dat ze zo zwaar zijn (aardappels) anders hadden wij ze wel mee kunnen nemen als we die kant op komen........
Leuk hoor,jullie zo een beetje te volgen!
Best wel schrikken van die papegaai!!
Geniet met volle teugen XX karla