Dag 11
Gisteren hebben we heel veel gereden 500 km en hebben een simpele camping gevonden (meer een Drive thru Camping) geen bal aan maar wel plek het plaatsje hete Hopetoun.
We zijn vandaag zijn we om 8 uur weg gereden en hebben na ongeveer 200 km een nieuwe camping in Halls Gap.
De Camping heet Takaru - Gramians in de staat Victoria.
Deze plek waar we nu staan is tevens een Gramians National Park.
In Januari 2011 is hier een waanzinnige storm doorheen geraasd dat zelfs nu nog wegen afgesloten zijn. Maar wat er te zien was is dan ook heel mooi en je ziet ook wel de schade van wat er gebeurt is maar ze zijn met de renovatie bezig.
We zijn uiteraard eest de boel wezen verkennen maar dat is nog lang niet het hele park want dat is 168,000 hectare groot wel hebben we kleine stukjes gelopen.
De eerste was Baroka Lookout daar kon je heel Halls Gap(je) zien
Daarna zijn we door gereden naar The balconies daar kon je de Victoria valley bekijken.
En als laatst de Mackenzie Falls we zijn met de trap 110 meter naar beneden gelopen en (natuurlijk weer naar boven).
En ik had toch al een spierpijn van die dag dat we in de mijn hadden gekropen.
Charl had er geen last van hij moest er alleen om lachen.
Maar we hebben wel 6 km gelopen met veeeeel trappen op en af.
Hier op de camping hebben we ook van alles Kangaroo's, kakatoes en rood met blauwe papegaaien.
Voor de rest is het hier heerlijk uit te houden
Net kwam er nog een papegaai naar ons toe vliegen liep achter de stoelen lang ging bij Charl op zijn stoel zitten en Charl steekt zijn arm een beetje naar de papegaai en hij klimt via zijn arm zo op zijn hoofd ook nog 2 tellen op zijn schouder en toen vloog ie weg.
En voor Damien nog van Harte gefeliciteerd jongen je krijg dan misschien dit bericht niet op tijd maar je heb als het goed is wel je kaartje binnen we hopen dat je veel plezier met je spel heb.
Gr Charl en Sandra.
Waanzinnig mooie foto,s en belevenissen.
Dat van die papegaai vind ik ook bizar! leuk hoor
groetjes en ik hoef me niet af te vragen of jullie met volle teugen genieten!!