Charl & Sandra.reismee.nl

Dag 17

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we in het Wilsons Promontory N.P. geweest dit lig op een klein uurtje rijden van de camping waar we zatten. Daar aangekomen eerst bij het informatie center foto's bekeken van wat de regenval vorig jaar in maart had aangericht. Er waren in het park van de enigste weg die weg die erna toegaat hele stukken weggespoeld waardoor dat een hele hoop mensen alleen per helikopter konden worden geëvacueerd.

Na dit gezien te hebben zijn we stuk gaan lopen door het park heen op de heenweg via het bos en terug via het strand bij terugkomst bij de camper besloten we een stukje terug te rijden om daar te gaan lunchen.

Na de lunch zouden we nog een stukje gaan wandelen volgens het bord zou het een route zijn van 5,8 km. Wij hadden zoiets van daarna hebben we tijd zat over om naar de volgende camping te rijden. Bij terugkomst bij de camper was het geen 5,8 km maar bijna 10 km waar we 2 uur en een kwartier over hadden gedaan. Onderweg nog diverse andere dieren tegen gekomen waaronder mieren van bijna 2 cm groot.

Toen toch maar besloten om naar dezelfde camping terug te gaan, we moesten onderweg ook nog even boodschappen doen.

Wij vervolgen morgen onze reis in de richting van de hoofdstad van Australië.

En voor degene wat foto's van de binnenkant van de camper erbij geplaatst.

Nog een kleine statistiek:

Inmiddels 794 foto's gemaakt zo een 3000 km gereden en een kleine 400 liter diesel verbruikt.

Groetjes Charl en Sandra

Ida

Hallo daar verweg..... Jullie maken er echt 'n rij, wandel en doe vakantie van, helemaal super. Leuk om ook de binnenkant van de camper te zien..ziet er ook goed uit.
Hier alles oke en wij zijn nu ook echt aan het aftellen, volgens het aftelsysteem nog 20 dagen en zien we jullie over 22 dagen of zijn het er 23...... doeiiiiiiiiiiiiiiiiii