Charl & Sandra.reismee.nl

Dag 19

Gisteren zijn we naar Stratford(Sale) gereden.

Het was een lekkere camping aan de Avon rivier en dan gewoon een keer niets doen ook wel eens nodig.

Ook deze camping heeft 28 juni 2007 onderwater gestaan(niet voor te stellen hoe laag het dan nu is).

Vandaag hebben we heel wat op onze hals gehaald.

We zouden vandaag de Snowy mountains gaan bekijken en kwamen daar bij op een hele mooie natuurgebied.

Maar halverwege de lange weg was ik al witter dan de bergen dus Charl keek of hij een andere weg zou inslaan.

We vonden een andere weg die wat rechter liep Richting Bonang Langs de Snowy river N.P. dan maar.

Dat bleek dus zoooo smal dat je aan de ene kant je deur niet open kreeg en via de andere deur rechtstreeks naar beneden viel dus omkeren ging dus niet beiden met zweet handen in de camper

En die weg was 11 km in zijn totaal( te lang ).

Ze waren ook helemaal met grind en kapot asfalt dus het was ook nog eens bonk bonk kletter en een hele stofwolk blij dat niemand voor ons reed en nog belangrijker dat we geen tegenliggers waren tegen gekomen behalve 1 dat was gelukkig ook net op een breder stukje.

Ik was mijn misselijk al vergeten omdat ik te bang was naar beneden te kijken(ik zat aan de kant van de Afgrond de eerste helft van de rit).

Maar afgezien de slechte weg was het schitterend mooi vele dieren gezien zoals slangen(gelukkig dood), rood blauwe papegaaien, salamanders, hagedis, uil en wat vage beesten.

Gelukkig hadden we daarna betere wegen dus voortaan laten we de witte wegen (op de kaart) gewoon met rust.

Toen we van de smalle weg af waren zijn we door gereden naar Bombala waar we blijven om te overnachten.

Toen we er op de camping waren en zonder gebroken servies (wat al een wonder was) bleek alleen Charl's bier uit de koelkast gelekt te zijn.

Morgen rijden we door naar de hoofdstad van Australië en daar blijven we tot na de kerst.

Groetjes Charl en Sandra xxx.

Ida

Spannend hoor allemaal en dood eng.. Hebben jullie eigenlijk wel 'n Kerstgevoel ? Fijne dagen en we horen jullie wel weer. Trouwens gave foto's Groetjes xxxxx

sinclair,nicolet en joshua

zonde van het bier zegt sin hahahaha
jeetje maar dat is ff eng geweest dan zou niks voor mij zijn hihi
fijne dagen alvast en een dikke kus van ons
ik heb nog vraagje waar hebben jullie toen gegeten met joshua bij dat pannekoeken huis joshua wil er met ons ook heen maar we weten niet meer waar het is

Ida....

Even voor postbode spelen...Jullie krijgen de beste kerst en nieuwjaars wensen van Bertus en Mia,,,,Hanny,Thijmen,Sanne en Hilde,,,,Peter,Marica en Eva,,,, xxxxx

Ida....

Deze was ik vergeten...Henk en Rita, Robin en Amé

karla

Wat een avontuur!!doodeng,ik voel met jullie mee,wij hebben dit ook eens meegemaakt,en nu ik dit lees beleef ik het weer,afschuwelijk!Maar jullie zijn er goed vanaf gekomen,gelukkig!!
We wensen jullie hele fijne kerstdagen daar,veel groeten Karla en Henk