Dag 27
Hallo allemaal
Gisteren zijn we met de trein en de bus naar Bondi beach geweest.
Daar eerst even wat gegeten en gedronken Charl had vis was rood en erg zout ik vond het uiteraard niet lekker maar Charl vond het natuurlijk wel (ik hou niet van vis) en ik heb een tomaten salade met feta op heerlijk.
Daarna hebben over het strand gelopen (voor het dagje strand leek het ons te fris) en opeens heel onverwacht kwam er een hele grote golf en we waren zeik nat maar gelukkig hadden we kleding aan dat snel droog was geen probleem dus. Eenmaal opgedroogd zijn we terug gegaan naar Sydney.
Toch best makkelijk z'n weekkaart voor de bus, trein en veerboot.
En daar zijn we met de veerboot mee geweest naar Darling Harbour ,zolang die bleef varen vond ik het beter dat stil liggen niet terwijl ik op de boot van pa en ma geen (?) last heb gehad van dat ik misselijk werd.
En terug door de stad gelopen en we hebben dit keer wel de goeie bus te pakken we zijn netjes voor het park afgezet.
Vandaag hebben we Darling Harbour wat uitgebreider bekeken het is een grote haven lekker druk ook.
Na de haven zijn we naar de hoogste toren gelopen we zijn er niet in geweest omdat we al van plan zijn over de brug te lopen.
We zijn door de stad terug gelopen om de trein terug te nemen via Pennant hills waar we onze camper hadden geparkeerd om te kijken waar we hem moesten parkeren want morgen rijden er weinig bussen.
De eerste bus gaat morgen pas om 4 uur en dat is te laat want iedereen zal morgen vroeg zijn plaats innemen om het vuurwerk goed te kunnen zien.
We hopen ergens bij de operahuis te zitten(staan) maar dat merken we morgen pas.
We zijn wat vroeger uit de stad vertrokken omdat we nog wat boodschapjes moesten doen en dat we onze energie morgen hard nodig zullen hebben (dag en Nacht).
Vandaag hebben we ook een ander plekje op de camping met een eigen wc en douche.
Mochten we voor die tijd geen verhaal meer plaatsen iedereen alvast de beste wensen voor 2012.
Groetjes Charl en Sandra.
Jullie beleven nogal wat! En dat je daarbij een nat pak oploopt!! kan gebeuren,maar bij jullie schijnt het zonnetje!!
Wens jullie uiteraard ook alle goeds toe voor 2012!!