Charl & Sandra.reismee.nl

Dag 36 t/m 40

Halloallemaal

Dat is alweer ff geleden zeg maar het was/is ook zo ontzettend heet hierzo 35 tot 40 graadjes

We zijn uiteindelijk niet naar het strand gegaan omdat Charl behoorlijke kiespijn gekregen had die dag en we hebben nog ff bij de tandarts daar gekeken maar omdat het zondag was werkte ze niet ze komen echt alleen voor hun eigen patiënten.

We zijn ook ff bij de camping manager geweest om te kijken of hij ons kon helpen en uiteindelijk mochten we bij de eerste hulp pijnstillers halen en hij heeft nergens meer last van gehad tot de dag van vandaag we zijn daar 2 nachten gebleven en zijn daarna op de camping Lanasborough Pines Caravan park in het gelijknamige plaatsje aan de Steve Erwin way gebleven daar zijn we 3 nachten gebleven.

Daar was het ook het warmst tot nu toe 40 graden gelukkig hadden ze een zwembad ander was ik in de vijver gesprongen.

Sommige zijn het op een ander manier aan het verkoelen geweest gewoon kraan open laten staan in de caravan en weg gaan ik geloof dat ze nu onderhand een nieuwe vloer nodig hebben.

We zijn uiteraard ook naar Australia Zoo van Steve Erwin geweest een heel mooi park zonde gewoon dat ie er niet meer van kan genieten.

We waren 20 min voor de grote krokodillen show nog binnen dus dat was mooi we konden dus nog kijken we hadden wat te drinken en een mooi plekkie zoeken in de schaduw en om 11 uur kon de show wel beginnen 5 over elf geen mensen op de tribune en ook geen krokodil kwart over nog niet wij dachten misschien tijd is anders of het gaat niet door.

Wij naar de infobalie vragen waarom er nog geen show was dus zij vroeg waar we vandaan kwamen (wat heeft dat ermee te maken dacht ik) wij zeiden uit NSW en dat was het dus zij hebben geen zomer en winter tijden het was nog geen kwart over 11 maar kwart over 10.

Dus zijn we maar een stukje verder gegaan heel veel Koala's hebben ze daar je mocht ze ook nog eens aaien zag ik op het boortje staan alleen die wij aan keken moesten we met rust laten las ik hard op toen hoorde ik achter mij een meisje zeggen nee die daar achter mag je wel aaien (we zijn toch best wat Nederlanders hier in Australië tegen gekomen).

Daarna zijn we terug gegaan naar de show het was er al erg druk.

Ze hebben eerst allemaal kleine voorstellingen gedaan met hele mooie tropische vogels die heel erg tam waren en daarna kwamen zijn vrouw en twee kinderen zij deden in de vakanties de show zijn dochter lijk precies op hem zijn manier van praten en doen haar moeder en broertje stonden meer aan de zijlijn zijn dochter deed meer mee ze gaf de krokodil eten en lokte hem op de kant er stond wel iemand naast haar om haar snel weg te trekken.

De gevaarlijkere dingen deed iemand anders hij liep en zwom ook in het water.

Het park was ook nog niet helemaal af er waren ook nog gedeelten die wat voller konden het Afrika gedeelte is nog niet vol we zagen ook dat twee cheeta's aan een riem werden uitgelaten ze liepen op een plek waar de treintjes langs rijden dus geen hok of land apart die hadden ze wel maar daar zijn ze nog mee bezig als ze er klaar mee zijn mogen ze helemaal los op hun eigen land.

En later heb ik ook nog een koala in mijn armen gehad zij was 3 jaar alleen weet ik haar naam niet meer jammer.

De volgende dag hebben we gewoon heel weinig gedaan veelste warm

Vandaag zijn we naar een nieuwe camping gereden Brisbane Gateway resort morgen lekker weer de stad in weer is wat aangenamer vandaag in ieder geval en daarna is het een beetje inpakken voor de vliegtocht.

Tot de volgende keer weer zouden wij maar zegen.

Gr Charl en Sandra.

karla

Wat een pech met die kiespijn Charl.gelukkig is het verbeterd!.Wat leuk al die dieren om jullie heen.
De temperatuur bij jullie maakt dat je energie daalt,maar blijf genieten van alles!!

mam

hier was het ook warm {voor de tijd van het jaar }
overdags 11 tot 13 graden [geintje ]. als je het voor de rest maar naar je zin heb toch. he ik reis en vlieg en geniet met jully mee mam en pap.ps: san ze beginnen te vragen wanneer je weer komt.mam

san

Zeg maar dat we weg blijven