Dag 44 en 45
Hoi allemaal.
We zijn aan gekomen in New Zealand we hadden eerst een vertraging van 15 min maar met vliegen al weer ingehaald en we waren ook dit keer snel door de douane heen.
Daarna zijn we met de hotelbus naar het hotel gebracht dus we konden nog net 5 uurtjes slapen voor we weer aan het ontbijt begonnen.
we hadden met Ida en Inge afgesproken om tien uur bij de camper verhuurder te zijn hun waren er ook net toen wij aankwamen.
Alles is in orde gebracht door Nederlandse medewerkers die daar vanaf augustus al (tijdelijk) wonen.
We zijn daarna eerst met de taxi de stad nog ingegaan want Charl wilde nog van de beroemde Sky tower springen en uiteindelijk ben ik ook geweest.
Kwart over 2 waren wij aan de beurt ik zenuwachtig Charl zelf verzekert hij werd als eerst in zijn pak gehesen en daarna mocht ik.
En die knul zat nog ff te vertellen hoe hij had gezien hoe mensen hun benen hadden gebroken en dat sommigen delen van het harnas rood waren want dat zou minder opvallen als er bloed aan zat en dat soort onzin allemaal maar alles word gecontroleerd door ieder waar je langs komt dus dat was wel oké.
We werden naar boven gestuurd (want hij bleef beneden om ons op te vangen) en moesten bij de 52 verdieping er uit (je kon in de vloer kijken want dat was van glas) er waren ook nog anderen die moesten er eerder uit de een verklaarde ons voor gek de ander wenste ons succes.
Eenmaal boven aangekomen mocht ik als eerst van Charl omdat hij als eerst in het harnas ging dus ik ging naar binnen daar wordt alles dus nog een keer gecontroleerd en ik kreeg een camera op mijn hand dus ik dacht ik hoopte dat er dan geen geluid opgenomen zou worden maar al gauw bleek dat er geluid bij zat.
En dan de loop plank hoog maar toch door gaan ik werd vast gemaakt aan het elastiek hij vertelde dat ik eest moest springen na de 3 en dan zou ik even blijven hangen voor de foto en dan weer snel zakken MAAR DAT WAS GAAAAAAAAAF ZEG.
Ik moet daarna achter de lijn blijven ik mocht daar WACHTEN tot Charl kwam ik hoorde door de walkie dat Charl er aan kwam 1, 2, 3, en geen Charl 1, 2, 3, weer geen Charl de 3e keer kwam ie pas hij durfde niet meer ik kwam niet meer bij van het lachen hij met zijn grote mond (poesje).
We waren nu beiden beneden zeg die knul willen jullie nog een keer achterover zonder foto dan maar wel gratis dus wij alle bij JA dit keer ging Charl voor en die knul was wel flauw hoor want Charl had inmiddels zijn handen op zijn achterhoofd liet die knul(die standaard boven stond) hem twee keer vieren hij had ook nog niet afgeteld en vroeg of Charl nog echt wel wilde dit keer Charl knikte 3, 2, 1, van onderen.
En toen mocht ik en die knul zei tegen die meid we hebben een verslaafde en 3, 2, 1, en ik was al weer beneden.
We zijn daarna eigenlijk de stad weer uit gegaan want het was al weer half 4 of zo we moesten ook nog een camping op zoeken we hadden een kaart met kampeer plaatsen met tel nr dus we hebben even gebeld.
We zijn op de Orewa Beach top 10 holiday park In Orewa beland het was al vrij laat dus we hebben gegeten en zijn optijd naar bed gegaan.
Vandaag zijn we naar Russel gereden op het Russel top 10 holiday park daar hebben we een boot tochtje geboekt voor morgen om met Dolfijnen te zwemen.
Maar even over het uit zicht onderweg en hier op het park OM TE KWEILEN.
Zo mooi is het hier gaaf gewoon we hebben nu uit zicht op zee.
Groetjes Sandra en Charl.
Wat doen jullie enge dingen,ik had het van m,n leven niet gedurfd,en dan nog wel twee keer! Sandra,wat heb jij een lef om als eerst te gaan.
Fijn te weten dat jullie nu bij elkaar zijn,en dat het daar om te kwijlen is.Geniet met elkaar, veel groetjes